Veiligheidscircuit

Het terrein staat niet alleen in het teken van het WK Bandenwissel, maar is uitgebreid tot een geheel Veiligheidscircuit. Van kantelen in de simulator tot het beschouwen van (nep)calamiteiten bij de EHBO-tent, allerlei activiteiten die zich omringen door veiligheid.

Het terrein wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

DON Opleidingen
Het WK Bandenwissel en het Veiligheidscircuit is een initiatief van DON Opleidingen. Het evenement is door DON Opleidingen van A tot Z georganiseerd.

MCW
MCW geeft in samenwerking met Ralph Martens motorsport demonstraties met het airbagvest & je kan bij MCW een motor leren optillen. Ook kan je een voucher komen ophalen voor een GRATIS check-up van je motorfiets.

Naaldwijk Scooters
Naaldwijk Scooters bouwt de Vespa Sprint Sport op met valbeugels, alarm en diverse veiligheidssloten waarmee wordt laten zien hoe optimaal je je scooter kan beschermen! Ook kan je bij de stand van Naaldwijk Scooters een voucher ontvangen voor één gratis veiligheidscheck en voor € 200,- korting bij aankoop van een nieuwe scooter.

Autobedrijf Verbeek-Veenman
Autobedrijf Verbeek-Veenman zorgt in samenwerking met DON Opleidingen en Kia Dealer Aad van der Burg voor de organisatie van het WK Bandenwissel.

Kia Dealer Aad van der Burg
Kia Dealer Aad van der Burg werkt samen met DON Opleidingen en Autobedrijf Verbeek-Veenman eraan om het WK Bandenwissel een succesvol te laten verlopen.

Vind hieronder alvast de plattegrond van het Veiligheidscircuit in Naaldwijk!

Win een reischeque t.w.v. €1.000,-!

Ga de uitdaging aan met je vrienden of collega’s en zet de snelste tijd!

Kom tijdens de braderie in Naaldwijk naar het Veiligheidscircuit op het parkeerterrein van St. Adrianuskerk in de Molenstraat naar het WK Bandenwissel.

Schrijf je hier in

Het WK Bandenwissel wordt mede mogelijk gemaakt door: